Τις περιπέτειες της μικρής Αννούλας, τις ξέρουμε και τις βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας…
Άλλωστε, το ξέρετε ότι η υπουργός Παιδείας έχει καθημερινά πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα… Να βγάλει άδειες για τζαμιά, να κλείσει ελληνικά σχολεία, να σβήσει πρόστιμα σε τζαμιά, να βάλει πρόστιμα σε εκκλησίες, να προσλάβει νέους ιεροδιδασκάλους να διδάξουν το κοράνι, να διώξει Έλληνες καθηγητές και να περικόψει τους πενιχρούς μισθούς στους ήδη εναπομείναντες!

Η νέα επιτυχία, όμως, επί υπουργίας Διαμαντοπούλου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού η Αννούλα μας αποφάσισε να περικόψει κατά 50% το κίνητρο απόδοσης των εκπαιδευτικών! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα συνταξιοδοτηθούν 10.000 εκπαιδευτικοί, ενώ δεν προβλέπεται να προσληφθούν περισσότεροι από 1.000, οπότε τα κενά στα σχολεία θα είναι τεράστια!

Αποτέλεσμα; Με κλειστά σχολεία κινδυνεύει να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο, καθώς οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν έτοιμοι να αρχίσουν κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι, όπως είναι φυσικό, στις σημαντικές περικοπές των μισθών τους.

Μην ανησυχείτε, βρε κουτά… Τί κι αν τα ελληνικά σχολεία είναι κλειστά; Μπορείτε κάλλιστα να στείλετε το παιδί σας, να μάθει, αντί για ελληνική ιστορία, (που και αυτή, άλλωστε, μας την «κουρέψανε», όπως τους συμφέρει), το κοράνι! Γιατί, αν δεν το έχετε καταλάβει, αγαπητοί αναγνώστες μας, τα λεφτά σε αυτό το κράτος περισσεύουν, όταν πρόκειται για το «κοινό» οθωμανικό καλό…

Πηγή : http://www.prionokordela.gr