Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!! ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!



Ναι, καλά διαβάζεις φίλε αναγνώστη. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Πρέπει, να κερδίσουμε χρόνο, πριν μας καταστρέψουν. Μπορεί, ο Σύριζα, να παρουσιάζεται ως υπερασπιστής των λαθρομεταναστών, αλλά αυτό που προέχει είναι η επιβίωσή μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ! ΤΟ PARTY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΥΝ….

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ…. ΠΟΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ! ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…..

ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΔΝΤ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΣΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…..ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;; ΤΙ;; ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOYΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!! ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΝ…..ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.


ΤΟ PARTY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Μπορεί να δυσαρέστησα κάποιους καλούς φίλους αλλά δεν πάει άλλο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. Εδώ που φτάσαμε πρέπει όλοι μας να δούμε τι θα κάνουμε. Οι τοκογλύφοι δεν αστειεύονται και θέλουν να μας θάψουν. Επαναλαμβάνω, ο Σύριζα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσουμε χρόνο. Δεν ανήκω στον χώρο της αριστεράς, αλλά αν χρειαστεί για την πατρίδα μου θα κάνω την καρδιά μου πέτρα! Έχω, γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κατά μια έννοια εκπρόσωπος του Μογγολικού ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ. Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όμως, δεν μπορεί να το πετύχει ακόμα και ΑΝ κυβερνήσει. Γιατί;;; Γιατί, προέχει το γραφειοκρατικό ΔΝΤ. Εκεί θα κερδίσουμε χρόνο…….
Υ.Γ. Είδατε πουθενά τους ηγέτες της Ελλαδικής Εκκλησίας;;;; Που χάθηκαν αλήθεια;;;; Δεν έχουν τύψεις;; Πως αφήνουν έναν λαό να υποφέρει;; Δεν τους ενοχλούν οι κατάρες του κόσμου;;; Πόσο αλήθεια σάπισαν από τα λεφτά των τραπεζιτών φίλων;; Μπορεί, στο Σύριζα να είναι άνθρωποι που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αυτές οι εξαιρέσεις μακάρι να κάνουν την διαφορά.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου