ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων μετά το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο και τη Βουλή.

Ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση του επαναλαμβάνει «ότι δεν αντιδικεί με το κίνημα των Αγανακτισμένων και τονίζει πως το δικαίωμα του να συνέρχονται οι άνθρωποι ομαδικά σε δημόσιους χώρους και να διαδηλώνουν τις απόψεις τους είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Ο Δήμος σέβεται απόλυτα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία, ως οφείλει».

Υπάρχει όμως διάκριση, αναφέρει ο Δήμος, «ανάμεσα στο δικαίωμα της διαδήλωσης που μπορεί να είναι σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις και καθημερινό και στο ίδιο σημείο (όπως έκαναν οι «αγανακτισμένοι»), και στο «δικαίωμα» της κατασκήνωσης σε δημόσιους χώρους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση της λειτουργίας της πόλης. Είναι αδιανόητο κάποιος να δηλώνει αγανακτισμένος και να θεωρεί αυτονόητο ότι μπορεί να καταλαμβάνει την κεντρική ή όποια άλλη πλατεία της πρωτεύουσας.

Η πλατεία πρέπει να είναι καθαρή, ανοικτή και διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες και κατοίκους της πόλης χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. Αυτό ισχύει για όλες τις πλατείες της πόλης, πολύ περισσότερο για την πρώτη».


ΟΔΟΣ ΟΡΦΕΩΣ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!
===============================
ΟΡΦΕΩΣ 117-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, (ΣΤΟ ΣΤΕΝΑΚΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤ-ΜΠΑ)
ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ-ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΡΦΕΩΣ 117-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΩ..
http://www.youtube.com/watch?v=FGBmXjrllPM
ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
(ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 14-3-2011)

Ανθρωποι και ποντίκια στον ίδιο καταυλισμό
Σε άθλιες συνθήκες που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρές ασθένειες ζουν οι Τσιγγάνοι. Καταλογίζονται ευθύνες σε υπουργεία και Δήμο Αθηναίων