Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εγκληματίες οι αγωνιστές του 1821 σύμφωνα με «προοδευτικούς»!!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από βιβλίο του αριστερού συγγραφέα Λιθοξόου. Βιβλίο στο οποίο, αναφερόμενος στην Επανάσταση του 1821 και στον ξεσηκωμό των Ελλήνων για την απόκτηση της εθνικής τους ελευθερίας, καθυβρίζει κυριολεκτικά ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο. Έτσι, λοιπόν, ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες της Επαναστάσεως γι’ αυτούς τους «προοδευτικούς» ήταν κοινοί ληστές και εγκληματίες. Για να μη νομίζετε δε ότι είμαστε υπερβολικοί σας παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω απόσπασμα από το εν λόγω βιβλίου που υπάρχει και σε αρκετές ιστοσελίδες της αριστεράς:


«…Όλα ωστόσο υστερούν σε κτηνωδία μπροστά σε όσα συνέβησαν στην άλωση της Τριπολιτσάς (Τρίπολης). Η λέξη Τριπολιτσά μπορεί να θεωρηθεί συνώνυμο της γενοκτονίας, η Σρεμπένιτσα του 19ου αιώνα… Την ίδια τύχη με τους μουσουλμάνους είχε και ο εβραϊκός πληθυσμός της πόλης. Οι νικητές μη χορταίνοντας από τους βιασμούς, το αίμα των χιλιάδων θυμάτων, το πλιάτσικο των πάντων (ακόμα και των σκουριασμένων καρφιών από τους τοίχους) και την αιχμαλωσία όμορφων παιδιών προς δουλεμπορία, καταφεύγουν στα ισλαμικά και ιουδαϊκά νεκροταφεία για να ανοίξουν τους τάφους και να πετάξουν έξω τους σκελετούς…Ο Κολοκοτρώνης αναγνωρίζεται ικανότερος έχοντας συγκεντρώσει σαράντα εκατομμύρια γρόσια γι’ αυτό και λαμβάνει το παρατσούκλι “λαφύρας”. Όσο για την Μπουμπουλίνα, καλά τα κατάφερε για γυναίκα: έβαλε στο κεμέρι της τέσσερα εκατομμύρια γρόσια. Ο Υψηλάντης επιστρέφει στα χαλάσματα της Τριπολιτσάς και επιθεωρεί το καταστροφικό έργο της Φιλικής Εταιρείας του. Αυτής της Εταιρείας των δολοφόνων που πέτυχε να επιφέρει την κατάρα του Ισλάμ εναντίον της Ρωμιοσύνης, κατόρθωσε δηλαδή να πραγματώσει το κρισιμότερο μέρος του ρωσικού σχεδίου για το ‘21.»

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, σε μια Ελλάδα απόλυτα υποτεταγμένη στα μαρξιστικά ιδεολογήματα, που εν ονόματι της δημοκρατίας και των πολιτικών δικαιωμάτων, μπορεί ο οποιοσδήποτε να καθυβρίζει αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία αυτού του τόπου. Αρκεί βέβαια να είναι αριστερός γιατί εάν τύχει κανένας εθνικιστής να πει την αλήθεια για τα καθάρματα και τους εγκληματίες της αριστεράς, τότε κατ’ ευθείαν είναι υβριστής της ιστορίας και επικίνδυνος φασίστας.

Πηγή : elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου