Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Δεν γουσταρω….και επαναστατω

Ο εκβιασμος του πολιτικου κοσμου…ειτε εξαθλιωση, σκλαβια και €υρο `η εξαθλιωση με Δραχμη, εχει περασει στο βιωμα του ραγια-λαου και εχει εμπεδωθει στην νοημοσυνη του.
Η κατοχικη Χουντα των Αθηνων υπο την ηγεσια του εγκαθετου του ΙΙΙ ΡΑΙΧ, Λουκα Παπαδημου, ξαμολυσε την πανστρατια των δημοσιογραφων, καναλαρχων, εργολαβων, επιχειρηματιων και ρουσφετομεσιτων για να περασει στον λαο την προπαγανδα των τοκογλυφων δανειστων μας.
Ειδατε καποιον απο τους δηθεν νομιμα εκλεγμενους πολιτικους μας να αντιδρουν??? Ολοι τους περαστικοι το παιζουν, ολοι τους αποδεχοντε τους νομους και τους ορους των δανειστων. Απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια, ολοι μεσα στα κομματα το παιζουν μουγγοι, οταν τους ρωτας για λυσεις. Ζητουν την εντολη του λαου για να κανουν …διαπραγματευσεις.

Για ποιες διαπραγματευσεις μιλατε ρε αλητες του κερατα??? Θελετε να μας θαψετε στον ταφο της εξαθλιωσης για τις επομενες δεκαετιες, για ενα χρεος που αγγιζει, κατα τα λεγομενα σας, 370 δις. €. Ας ξεχασουμε τους διεθνεις νομους, κατα τους οποιους αυτο το χρεος, βασει της δυσ αναλογιας των τοκων εναντι του κυριου χρεους, ειναι παρανομο. Σκοπευετε να πληρωσετε στους δανειστες 50 λεπτα για καθε 1 € χρεους, οταν οι ιδιοι οι δανειστες, οι αγορες και η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα πωλουν και αγοραζουν τα ελληνικα ομολογα για 23 λεπτα ανα 1 €. Επι πλεον αποδεχεστε το αγγλικο δικαιο, προσφερετε ενυποθηκες εγγυησεις και συμφωνειτε σε εναν τοκο του 8% για τα νεα ομολογα. Ρε ρεμαλια πολιτικοι, θα κανατε την ιδια συμφωνια με μια τραπεζα, αν επροκειτο για δικο σας προσωπικο δανειο???

Μιλατε …για τον κινδυνο μιας καταστροφικης για τον λαο χρεοκοπιας….οταν αυτος ο μαγκουφης λαος εχει ορυκτο πλουτο αξιας τουλαχιστον 1000 δις. €, εχει νομιμες απαιτησεις κατα της Γερμανιας, βασει των υπογεγραμενων συμφωνιων του 1957, αξιας 463 δις.€, εχει επιπλεον μια δημοσια περιουσια αξιας 400 δις. € και επιβεβαιωμενες απαιτησεις κατα των φορο- και εισφοροφυγαδων απο τα τελευταια 5 χρονια αξιας 400 δις. €. Ειναι σαν να λενε σε εναν ανθρωπο που εχει στην τσεπη του 150 δρχ. και χρωστα 20 δρχ. , οτι χρεοκοπησε.

Εαν διαλεξουμε τυχαια σε μια λαικη αγορα μια σπιτονοικοκυρα, αποφοιτη δημοτικου, και την βαλουμε στο ποστο του … Sieg Heil Παπαδημου `η του καθε αλλου πολιτικου αλητη και σωτηρα, θα εκανε 1000φορες καλυτερο κουμαντο στην διαχειριση των προβληματων της χωρας μας.

Ο Ελληνας του 2012 ειναι ραγιας και φοβισμενος υποδουλος του αρρωστημενου εαυτου του.

Ποιος ελληνας ραγιας ξεσηκωθηκε οταν του εκλεψαν τις ασφαλιστικες του εισφορες `η του εβαλαν …με το ετσι θελω, χερι στην ιδιοκτησια του??? Ποιος ραγιας ξεσηκωθηκε οταν ειδε οτι δεν μπορει να θρεψει τα ιδια του τα παιδια `η οταν του αρνηθηκαν την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη επειδη δεν ειχε λεφτα να πληρωσει.??? Ποιος πολιτικοποιημενος ραγιας αντεδρασε οταν βλεπει να μετατρεπουν το συνταγμα και τους νομους του κρατους σε κουρελοχαρτο???

Τα τελευταια 2 χρονια συνεβηκαν σε αυτο τον τοπο και με την ανοχη των ελληνων ραγιαδων τοσο τρομερα πραγματα, που ξεφτυλιστηκε μονομιας ολη η ελληνικη ιστορια των 2500 χρονων. Χιλιαδες κλεφτες, απατεωνες, λαμογια, κουκουλοφοροι και γερμανοτσολιαδες κυκλοφορουν ελευθεροι, διοικουν αυτο το συναπαντημα, που το λενε Ελλαδα και ελληνικο λαο, και συναγωνιζοντε για το ποιος θα κανει την καλυτερη υποκλιση μπροστα στον γκεσταπιτη γερμανο. Μερικες χιλιαδες αστυνομικων, οι οποιοι για τον τιμημενο μισθο των 850 € ειναι ικανοι να σπασουν ακομη και την μανα τους στο ξυλο, αμα εναντιωθει στο συστημα, προστατευουν την νομιμοτητα της ισχυουσας ανομιας . Εκατομυρια ελληνων ραγιαδων συναγωνιζοντε αναμεταξυ τους καθημερινα για το ποιος θα αντεξει περισσοτερο στην βιοτικη, ψυχικη και ηθικη εξαθλιωση, λες και θελουν να κερδισουν και βραβειο `η συντονιζοντε στην επανασταση του καναπε, αρθρογραφωντας ανωνυμα στο διαδικτυο, οπου απειλουν θεους και δαιμονες. Για την καταντια του ελληνα ραγια φταιει παντα ο αλλος και ποτε αυτος ο ιδιος ο ελληνας και η κομπλεξικη κακομοιρια του. Μεσιες του κοσμου δηλωστε το Παρον.!!! Ο θρασυδειλος ελληνας ραγιας και μοιρολατρης ψαχνει με το τηλεκοντρολ να βρει τον Σωτηρα του.!!!

Ο ραγιας γεννιεται σκλαβος, ζει σαν ανδρεικελο και πεθαινει χωρις να αφησει εστω και μια αναμνηση του οτι υπηρξε σε αυτη την ζωη.
Εμεις δεν γουσταρουμε να κανουμε καριερα ως ραγιαδες και επαναστατουμε…. …οσοι Ελληνες πιστοι…προσελθετε.

nfeteria@web.de
νεα φιλικη εταιρεια

ας μας ενωσει οτι…μας χωριζε…
….κλεισαμε 100 μερες απο την ιδρυση του κινηματος της ¨ νεας φιλικης εταιρειας ¨. Το οραμα των ιδρυτικων μελων, να κτισουμε μια οργανωση που θα αγκαλιασει τον ελληνικο λαο με ολες τις χαρες και τα προβληματα του, αρχιζει να παιρνει σαρκα και οστα. 45 διαφορετικες βιογραφιες ενωσαν την πειρα και τα διδαγματα του πολιτικου οδοιπορικου τους μεσα στην ζουγκλα των ιδεολογικων θεωριων και αντιπαραθεσεων, εδωσαν τα χερια και πορευθηκαν μαζι. Τωρα εχουμε μια κοινη φωνη, ψυχη και γροθια. Ο πρωην κομμουνιστης διπλα-διπλα με τον πρωην δεξιο `η κεντρωο `η αναρχικο, μεσα στην ιδια βαρκα, τραβα κουπι με στοχο το καλυτερο αυριο.

Τα προβληματα και οι χρονιες παθησεις που μαστιζουν την ελληνικη κοινωνια, ειναι γνωστες. Για αναθεματισμους των ελληνικων καρκινωματων δεν εχουμε ουτε χρονο ουτε διαθεση. Εργαζομαστε με στοχο την ριζικη λυση αυτων των προβληματων και κανουμε τεκμηριωμενες προτασεις/προγραμμα, που βασιζονται στα αποτελεσματα που ειχαν οι εφαρμογες τους, τα τελευταια 50 χρονια, στα διαφορα οικονομικοπολιτικα συστηματα. Το προγραμμα μας λ.χ. για την υγεια και την κοινωνικη ασφαλιση, ειναι ενα μωσαικο του φιλανδικου, του ελβετικου, του σουηδικου και του γερμανικου συστηματος, που προβλεπει την κατεδαφιση της ελληνικης παραγκας και ταυτοχρονα την αμεση εφαρμογη του νεου προγραμματος υγειας και συνταξεων με το αποτελεσμα, αν και ο ασφαλισμενος θα πληρωνει μικροτερες εισφορες θα εχει ολικη και ποιοτικη ιατροφαρμακευτικη και συνταξιοδοτικη καλυψη.

Σε καθε θεματικη ενοτητα, λυση, προγραμμα, αντιμετωπιζουμε τον ανθρωπινο ελληνικο παραγοντα ως πιθανο κινδυνο, ικανο σε καθε ευκαιρια να εμπλακει σε διαπλοκη και διαφθορα. Για αυτο στοχοποιουμε και προβαλουμε τα εγκληματα και τους πρωταγωνιστες του σημερινου κατεστημενου, απαιτουμε την τιμωρια τους και εργαζομαστε ετσι ωστε στο μελλον να μην επαναληφθουν οι ιδιες καταστασεις.

Απο την πρωτη ημερα του αγωνα αισθανθηκαμε την συμπαθεια,την περιεργεια, την ειρωνεια, την υποψια, την απαθεια, την απειλη, τον εμπαιγμο, τον προπηλακισμο,την τρομοκρατια και την αντιδραση του γειτονα και συμπολιτη μας. Δεν πτοουμαστε απο τιποτα και απο κανεναν. Αγωνιζομαστε για ενα καλυτερο αυριο των παιδιων μας και των παιδιων σας.

8673 ψυχες/βιογραφιες βρισκονται σημερα μεσα στην βαρκα της ¨νεας φιλικης εταιρειας ¨ και τραβουν διπλα- διπλα κουπι. Μας ενωνει αυτο που μας χωριζε!!

nfeteria@web.de
nfilikos@web.de
νεα φιλικη εταιρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου