Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διακηρυξη



                                                Διακηρυξη
Πριν απο 37 χρονια  ο ελληνικος λαος αναγκασε την  στρατιωτικη Χουντα  να παραδωση  την εξουσια στους κοινοβουλευτικους δημοκρατες.  Σημερα αυτος ο ιδιος ο λαος ανακαλυπτει οτι η Χουντα  δεν εφυγε ποτε. Η Χουντα αλλαξε τα προσωπεια και τους μανδυες της και παρεμεινε  εδω…μεχρι να ανακαλυψουμε την νεα προδοσια της.
Η ιστορια επαναλαμβανεται παλι με εναλλακτικα ονοματα…Παπουλιας αντι Γκιζικης…Παπανδρεου αντι Ιωαννιδης….Παπαδημου αντι Μαρκεζινης…Σοιμπλε αντι Κισσινγκερ…Μερκελ αντι Νιξον….Ρεν αντι Ετσεβιτ… Το θυμα  ομως παραμενει παντα το ιδιο, ο ελληνικος λαος.
Στην Πατριδα μας ευημερει σημερα μονον η δυστυχια, η πεινα  και η φτωχεια ,η ανεργια,  η απελπισια, η αβεβαιοτητα και ο φοβος για την αυριανη ημερα. Ανθρωποι που ψαχνουν στους σκουπιδοντενεκεδες για  κατι τι φαγωσιμο, παιδακια που τρεμουν απο την πεινα, ασθενεις που, αν και ασφαλισμενοι, εκλιπαρουν για περιθαλψη και φαρμακα,  φτωχοι μαθητες χωρις βιβλια, περηφανα γηρατεια που στεκοντε στην ουρα για ενα πιατο φαγητο, εκατονταδες χιλιαδες  ανεργοι χωρις ελπιδα, εργαζομενοι χωρις δικαιωματα, εκατονταδες οικογενειαρχες που ζητουν την λυση στην αυτοκτονια, αποτελουν  ηδη συνηθισμενες σκηνες της καθημερινοτητας μας.

5000 οικογενειες εχουν μαζεψει στα χερια τους  ολες τις εξουσιες  και τον πλουτο της χωρας μας. Ειναι  η Χουντα των Βαρωνων  που περιστοιχιζεται απο τις  περιπου 100.000  οικογενειες των αυλοκολακων τους.


Επι 37 χρονια  αυτη η  κοινοβουλευτικη Χουντα, ειτε χρησιμοποιοντας  ψευδεις υποσχεσεις και   εκβιαστικα διλημματα στην πολιτικη της, ειτε  σπερνοντας τον φοβο και τον τρομο μεσω του παρακρατους της  στους αντιφρονουντες, κατορθωσε  να κρατησει τον λαο  ομηρο της.
Επι 37 χρονια ολες  αυτες οι οικογενειες της ολιγαρχιας κατεκλεψαν και ελεηλατησαν τον πλουτο της  χωρας μας και επρωτοστατησαν μανιωδως, προσπαθωντας  να κανουν επιδειξη δυναμης στον απλο λαο, στον ανελεητο  βιασμο του Ελληνικου Συνταγματος και  των νομων του κρατους.
Η διαφθορα, η διαπλοκη και η αναξιοκρατια αναδειχτηκαν σε κοινωνικες αρετες και τροπο ζωης και σε ωθητηριες δυναμικες για ‘’ κοινωνικες κατακτησεις’’ και  ‘’ εφημερο πλουτο’’.

Το χρεος και οι απαιτησεις των δανειστων μας επανεφεραν την κοινωνια μας στην πραγματικοτητα. Η βαναυσοτητα των πιεσεων της Τροικας, ο αυταρχισμος των Γερμανων και η δουλοπρεπεια  των ελληνων δοσιλογων-κυβερνοντων, εσπειραν τον τρομο στην ελληνικη ψυχη  και κατακρεουργησαν την αξιοπρεπεια, την υπερηφανεια και την ελπιδα του Ελληνα.

Τα τελευταια δυο χρονια επεσαν οι μασκες. Η  χωρα μας παραδοθηκε στους κατακτητες-δανειστες μας του Δ’ Γερμανικου Ραιχ. Η ελληνικη κοινωνια εγινε  παλι μαρτυρας της επανοδου στο προσκηνιο της ελληνικης  ιστοριας των κουκουλοφορων, των ταγματασφαλιτων και των γερμανοτσολιαδων.
Οι σημερινες κατοχικες αρχες δεν παρεδωσαν μονον στους Γερμανους κατακτητες την ελληνικη κυριαρχια, αλλα καταστρεψαν  για τις επομενες δεκαετιες το μελλον ακομη και των παιδιων των παιδιων μας.  Καμμια σημερινη  πολιτικη δυναμη δεν διαθετει την απαιτουμενη κριση,  διανοητικοτητα και την αγνοτητα της σκεψης για να δωσει λυσεις στα προβληματα της πατριδας μας, ποσον μαλλον οταν αυτες οι ιδιες πολιτικες δυναμεις χρηματιζονταν επι δεκαετιες παρανομως απο τους σημερινους  τοκογλυδους-δανειστες μας.

Στις 8 Οκτωβριου 2011  ιδρυσαμε το κινημα της Νεας Φιλικης Εταιρειας.
Ειμαστε οι Ελληνες, που αποφασισαν να αποβαλουν  ολες τις ιδεολογικες τους  αποχρωσεις, να σβησουν τις κοκκινες γραμμες που μεχρι τωρα τους εχωριζαν και να ενωσουν  τις δυναμεις τους, τις γνωσεις  και τις εμπειριες της ζωης και  να κανουν  την Επανασταση  για την ανατροπη του κατεστημενου.  Δεν υπαρχουν αριστεροι, δεξιοι και κεντρωοι στην πεινα, στην ανεργια, στην φτωχεια και στην δυστυχια η στην ευημερια, στην εργασια και στην αναπτυξη. Ο πατριωτισμος ειναι εμφυτη αρετη ολων των Ελληνων, που αγαπουν την πατριδα  και υπερασπιζουν ολοι τους ανεξαιρετως  την εθνικη ανεξαρτησια και κυριαρχια. Κανεις και τιποτε δεν μπορει να διαιρεσει τον ελληνικο λαο.

Η παραδειγματικη τιμωρια ολων  των ενοχων,  η ριζοσπαστικη αναδιοργανωση του κρατους,  η δημιουργια θεσεων παραγωγικης εργασιας, το κρατος κοινωνικου δικαιου και η πιστη εφαρμογη των νομων   ειναι τα ζητουμενα για την λυση του ελληνικου προβληματος που ζουμε καθημερινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου