Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ή των... Συμμαθητών?

Εάν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο νεώτερος περάσει στην Ιστορία ως ο «Πρωθυπουργός των Κουμπάρων» επειδή δεν μπόρεσε ή  να ελέγξει το «περιβάλλον» του και δεν τόλμησε να ενοχλήσει τους «5 νταβατζήδες» (από την γνωστή δήλωσή του στο ταχυφαγείο του κ. Μπαϊρακτάρη),  ελπίζουμε ότι ο νυν Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου δεν θα αποκτήσει τον τίτλο ο ...«Πρωθυπουργός των ...Συμμαθητών».     Μια μικρή έρευνα θα σας (απο)δείξει ότι τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου και οι δραστηριότητες που αφορούν το Στοίχημα είναι αποκλειστικά ελεγχόμενα απο ...συμμαθητές.     





Στο (Αμερικάνικο) ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (στο οποίο κυματίζει ενημερωτικά η αστερόεσσα (1*), έχουν φοιτήσει οι κ.κ. :     
* Γεώργιος Α. Παπανδρέου ( Νυν Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ) 
* Ιωάννης Βαρδινογιάννης ( Τέως Πρόεδρος SuperLeague, γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, εις εκ των νταβατζήδων της διαπλοκής του Μπαϊρακτάρη ) 
* Βασίλης Νειάδας ( Τέως Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, αποπεμφθείς εν μία νυκτί από τη θέση του λόγω αποκάλυψης από την Ελευθεροτυπία του σκανδάλου με την απευθείας ανάθεση έργου στην Intralot S.A. & την Εταιρία Στοιχημάτων Α.Ε., θυγατρική της Intralot, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη (Αρχιμανδρίτη της διαπλοκής και γνωστού νταβατζή του Μπαϊρακτάρη, έναντι 235.000.000 Ευρώ και συνολικά 400.000.000 Ευρώ, ενώ στην Βουλή των Ελλήνων είχε δηλωθεί ως σύμβαση συνολικής αξίας 95.000.000 Ευρώ ) 
* Χρήστος Χατζηεμμανουήλ ( Τέως Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., ανέλαβε μετά την βιαία αποπομπή των προκατόχων του ) 
* Γεώργιος Παπακωνσταντίνου ( Νυν Υπουργός Οικονομικών, Πρών Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ) 
* Σαραϊντάρης Ιωάννης ( Γενικός Διευθύντης Οικονομικής Διαχείρισης της ΟΠΑΠ Α.Ε. ) 
* Ανδρέας Παπούλιας ( Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Στοιχημάτων Α.Ε., CEO της Intralot Interactive, μέλος του Δ.Σ της Intralot, και παράνομα πειραματιζόμενος ιντερνετικός book με την http://www.zedbet.com/ )     Σχετικά :     http://www.valuebet.gr/index.php?view=article&catid=25%3A%CE%A0%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82&id=1674%3A2009-01-08-15-01-34&option=com_content&Itemid=27 http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_3865.html http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2009-11-01-23-48-07-2009110116296/ http://www.PameStihima.gr/ http://www.Stihima.gr/ http://www.Opap.gr/ http://www.Intralot.com/ http://www.betting.gr/ http://www.RoyalHighGate.com/ http://www.zedbet.com/     

(*1) η Αμερικάνικη Σημαία !!!     Το παραπάνω κείμενο θα προωθηθεί σε όλες τις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιόφωνα πανελλαδικής αλλά και τοπικής εμβέλειας, αλλά και στα γνωστότερα blogs ενημερωτικού χαρακτήρα από λογαριασμό που δεν θα μπορεί να εντοπιστεί και δεν θα επαναχρησιμοποιηθεί ποτέ. Κάθε προσπάθεια λοιπόν εντοπισμού του ίχους από το οποίο στάλθηκε το παραπάνω κείμενο θα αποβεί, εξ ορισμού άσκοπη. (Για να μην παιδεύεστε). Παρακαλώ διαδώστε ελεύθερα αναφέροντας την πηγή: Δεν ζητάμε κανενός είδους δικαιώματα, ποσοστά, δεν αποσκοπούμε σε κανενός είδους κέρδος από το παραπάνω κείμενο, πέραν από το δικαίωμα του κόσμου στην ενημέρωση, και δεν θα ζητήσουμε από κανέναν αποζημίωση από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκησίας, απλά μια αναφορά στο Blog από το οποίο «σηκώσαμε» το κείμενο).   Φιλικά: FFF (Fuck For Fun Team).   http://Nemesis2010-04-01.blogspot.com/ & http://Nemesis20100411Reloaded20100411.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου