Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τι είχαν οι τρεις βαλίτσες που παρέδωσε η γυναίκα του Ερντογάν στο τουρκικό προξενείο;

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο μεγαλοκατασκευαστής κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, γνωστός για τις ευαισθησίες του για τη Θράκη, που τις αποδεικνύει έμπρακτα (χρηματοδότησε την έκδοση Λεξικού της Πομακικής Γλώσσας και με επιστολή του, που έστειλε τον περασμένο Φεβρουάριο στην υπουργό Παιδείας, δε­σμεύτηκε να καλύψει όλα τα έξοδα για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης στα Πομακοχώρια, πλην όμως, παρότι πέρασαν τέσσερις μήνες, ακόμα δεν δέησε η κυρία Διαμαντοπούλου να του απαντήσει -προφανώς αναμένει την έγκριση του διδύμου Φραγκουδάκη – Δραγώνα)....


Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο κ. Εμφιετζόγλου, μια από τις τρεις βαλίτσες δόθηκαν στον ψευτομουφτή που την πήρε κι έφυγε, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Τι να είχαν άραγε οι βαλίτσες; Λουκούμια ή τίποτα χρήματα;

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε ο κ. Πρόδρομος Εμφίετζόγλου στο «Δέλτα ΤV» αναφερόμενος στην επίσκεψη της συζύγου του τούρκου πρωθυπουργού στο προξενείο, είπε:
«θέλω να πω κάτι για να ξυπνήσουν ορισμένοι. Δεν ξέρω πόσοι παρατήρησαν τι έγινε στην επίσκεψη της κυρίας Εμινέ και του Μπαγις, τι όργιο, τι όργιο προπαγάνδας και τουρκισμού έγινε. Αλλά ας πω και ένα στιγμιότυπο μετά από αυτές τις φιέστες.
Επισκέφτηκε η κυρία Εμινέ και το τουρκικό προξενείο όπου και παραδόθηκαν στον πρόξενο τρεις βαλίτσες.

Τι είχαν οι βαλίτσες; Λουκούμια; Σεκέρ λουκούμ;
Και ύστερα, από λίγο μία από αυτές τις βαλίτσες τη δώσανε στον ψευτομουφτή και την πήρε και έφυγε. Και τις άλλες τις έδωσαν σε κάποιους άλλους.

Ο νοών νοείτω. Ξυπνήστε, πατριώτες της Θράκης, ξυπνήστε. Και συνενωθείτε, ενώστε τις δυνάμεις σας γιατί δυστυχώς στην Αθήνα τα δίνουμε όλα. Εμείς όμως έχουμε χρέος στην πατρίδα μας, έχουμε χρέος στους προγόνους μας. Έχουμε χρέος στην ιστορία μας. Έχουμε χρέος στα παιδιά μας. Πρέπει να συνενωθούμε και να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας παρά ας δυσκολίες. Και μην απογοητευόμαστε, περάσαμε και δυσκολότερα εμείς.

Τι δεν πέρασε ο Ελληνισμός; Μικρασιατική Καταστροφή, πολέμους, ’40, Γερμανούς, Ιταλούς, Βούλγαρους αιδώ πάνω. Κατοχή, Εμφύλιο, πείνα, νικήσαμε. Και πάλι θα νικήσουμε, αν είμαστε ενωμένοι. Και πάλι θα πάμε μπροστά.
5.000 χρόνια προχωράμε, 5.000 χρόνια. Δεν θα σταματήσουμε τώρα. Σφίξτε τα δόντια σας, μη χάνετε την αισιοδοξία σας, όλοι μαζί.

Κάτω οι άχρηστοι, πάνω η πατρίδα».

Πηγή : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου