Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι (ακόμα) εδώ…


Ποιος έλεγε εκείνες τις κακοήθειες ότι δήθεν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου άλλαξε; Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ….

Κομματικό: Ο κ. Μίχας, ο γνωστός δύσκολος αντίπαλος του κ. Μιχαλολιάκου, πρώην Νομάρχης και συνδικαλιστής των Ναυπηγείων, τοποθετήθηκε Πρόεδρος στον ΕΦΕΤ, με απόφαση του Υπουργού Υγείας!
«Στον αέρα πάν», οι διακηρύξεις του Πρωθυπουργού για opengov. Για άξιους και ικανούς! Επανέρχονται οι σκληροί κομματικοί!

Διαπλεκόμενο: Ο κ. Κώστας Μητρόπουλος της Eurobank  Χρηματιστηριακής, τοποθετήθηκε Διευθύνων Σύμβουλος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Προηγουμένως, είχαν παραχωρήσει στον κ. Λάτση και τα ΕΛΠΕ, ενώ και στην Εθνική κουμάντο κάνει ένας άλλος άνθρωπος του Ομίλου, ο κ. Ταμβακάκης.
Έμπειρο: Στα 90 λεπτά έπεσε η τιμή της ΑΤΕ. Την προηγούμενη Δευτέρα είχε φτάσει στο 1.96! Αυτά είναι λεφτά! Εις υγείαν των κορόϊδων! Στο ΠΑΣΟΚ την …τεχνογνωσία στο αντικείμενο την κατέχουν ακόμα!
Τελικά ο Θανάσης είχε δίκιο: «όλα είναι ατμός!»
Σπάταλο: Στα 12,781 δις ευρώ το έλλειμμα μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2011!
Έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις τους. Αυξάνουν εκείνα που πρέπει να μειώσουν  (δαπάνες). Και μειώνουν εκείνα που πρέπει να αυξήσουν (έσοδα και ΠΔΕ)!
Μας δουλεύουν κιόλας (ως συνήθως): Ο κ. Ρέππας συναντήθηκε με τον κ. Παπασπύρο και είπε ότι δεν θα μειωθούν άλλο οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. Μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μειωθούν από ποιο σημείο και μετά;
Ο κ. Παντελής Οικονόμου είπε στη Βουλή να μην ανησυχούμε γιατί στο τέλος δεν θα …πουληθούν όλα! Ησυχάσαμε τώρα! Μήπως θέλει να πεί ότι θα πουληθούν περισσότερα;  Εκτός και αν μπροστά στο φόβο του σκληρού ΠΑΣΟΚ δεν πωληθεί τίποτα και απλά ψηφίζουμε για να κοροϊδεύουμε τους…κουτόφραγκους!
Ο κ. Βενιζέλος, δήλωσε στο Eurogroup ότι η Ελλάδα είναι «εργαστήρι αλλαγών»! Ούτε καν Πανεπιστήμιο;  Ένα απλό Εργαστήρι;  Έτσι το λένε το πειραματόζωο τώρα;
Υποκλοπέας  Ιδεών: Αντέγραψαν τις προτάσεις του Σαμαρά για τη φορολογία και τις παρουσιάζουν ως δικές τους!
Εκδικητικό: Ο κ. Λαβρόφ ακύρωσε τη συνάντηση με τον δικό μας ΥΠΕΞ και για τιμωρία, να το  ατύχημα στο Βόλγα.
Πετυχημένο: Κατά 30%, σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής μειώθηκε η κίνηση στους δρόμους! Ποιος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν λύνει προβλήματα! Έλυσε το πιο δύσκολο: το κυκλοφοριακό!
Παράπονο χθεσινό: Δεν άκουσα καθόλου Γιώργο χθες και μου λείπει. Ήταν και τα χρηματιστήρια στο κόκκινο όλη μέρα!
Ούτε μια φωνή αισιοδοξίας από κάποια παραλία…

Κώστας Ροδινός
Πηγή : http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου