Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αλλη μια περίεργη συνάντηση Παπανδρέου-Σόρος


Τον Τζορτζ Σόρος δέχτηκε χθές στο γραφείο του στη βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, και απο οτι φαίνεται ουτε πρόκειται ποτέ να γίνει. Ωστόσο, η επαφή έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον δεδομένου οτι ο κος Σόρος ειναι ο πιο δυνατός «επενδυτής» (βλέπε κερδοσκόπος) που κερδίζει αμύθητα ποσά ποντάροντας στη χρεοκοπία χωρών, μεσω των CDS και όχι μόνο. 
Βέβαια το ερώτημα είναι γιατί ο  Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τον εκπρόσωπο της Νέας Τάξης πραγμάτων, το μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος, να τον επισκεφτεί.
 Αμέσως μετά την συνάντηση ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τον ενημερώσει.


 
Who is mr. Soros ? 
George Soros,   φιλάνθρωπος, χρηματιστής, δισεκατομμυριούχος, και το αρχέτυπο του  «μετά-καπιταλιστή» κερδοσκόπου.
Υπεύθυνος για καταρρεύσεις χρηματιστηρίων σε τουλάχιστον 50 χώρες. Σήμερα, με βάση εκτιμήσεις, η περιουσία του ανέρχεται στα $7 δισ.
Όπως είχε δηλώσει κάποτε ο ίδιος, χρηματοδότησε εκστρατείες με σκοπό την αποτροπή επανεκλογής του George W. Bush, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τον είχε σώσει από τη χρεοκοπία το 1990, και συνεχίζει και σήμερα να συνεργάζεται με τον πατέρα του στα πλαίσια του Carlyle Group, ενός πανίσχυρου χρηματοοικονομικού ομίλου. Πολλοί τον θεωρούν όργανο της CIA, και λέγεται πως έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγες ανατροπές κυβερνήσεων ανεξάρτητων κρατών.
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος πολλών οργανισμών, στους οποίους έχει δωρίσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια, ο Soros θεωρείται από τους μεγαλύτερους σύγχρονους φιλάνθρωπους ευεργέτες. Το βασικό του ίδρυμα είναι το Open Society Institute, που βασισμένο στις διδαχές του Karl Popper, έχει σκοπό του την ανοιχτή κοινωνία που «θα φέρει έναν καλύτερο κόσμο».
Ο George Soros έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις αλλαγές κυβερνήσεων, και πιο πολύ στη Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στη Πολωνία, όπου ήταν φίλος (ταυτόχρονα) με τον στρατηγό  Jaruselski και του βασικού στελέχους της συνδικαλιστικής οργάνωσης Solidarnoc, του Bronislaw Geremek που σήμερα είναι στο ΔΣ της International Crisis Group.
Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι ενεπλάκη στη προετοιμασία της «βελούδινης επανάστασης» της Τσεχίας, που κατέληξε στην ανάληψη της προεδρίας της χώρας από τον Vaclav Havel. Κάτι ανάλογο έκανε και στη Σερβία εναντίον του Slobodan Milosevic, αλλά και στη Γεωργία εναντίον του Edouard Shevarnardze. Σε κάθε περίπτωση, στηρίζεται από διάφορες οργανώσεις νεολαίας. Λέγεται ότι αυτός προκάλεσε σημαντικές κοινωνικές αναταραχές στην Ουκρανία και στη Λευκορωσία. Μάλιστα, οι ρωσικές αρχές, για να τον ξεφορτωθούν, χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα ότι δεν είχαν πληρωθεί κάποια ενοίκια, και έδιωξαν από τη χώρα το Open Society Institute, ενώ έθεσαν υπό κράτηση τον Mijaíl Khodorkovsky.
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η προσωπική του περιουσία τον κατατάσσει στους 25 πιο πλούσιους ανθρώπους της Αμερικής. Τον έχουν αποκαλέσει ως «τον άνθρωπο που προκάλεσε τη κατάρρευση της Τράπεζας της Αγγλίας», όταν το 1992 εξαπέλυσε μια μελετημένη επίθεση εις βάρος της στερλίνας, αποκομίζοντας πολλά δισεκατομμύρια εις βάρος των φορολογουμένων της Βρετανίας.
Το 2002, ο Soros καταδικάστηκε σε πρόστιμο $2.2 δισ. για οικονομικά εγκλήματα, όταν προσπάθησε να επιτεθεί στη γαλλική Societe Generale, μέσω του χρηματιστηρίου.
Tο Ιδρυμα Σόρος δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου.
Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).
-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.
- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.
-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας (Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων16/8/1998).
Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν (ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
Στην Ελλάδα προωθεί την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.
Στα Σκόπια υποστηρίζει θέσεις ανθελληνικές.
Γενικά σε κάθε χώρα προωθεί τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες χρηματοδοτούνται απο το Σόρος και απο πολυεθνικές .
Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτεί, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφει κατά της Ελλάδας.
Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.
Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».
Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 50 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.
Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;
Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.
Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.
Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.
Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;
Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;
Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;
Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!

Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.

Διαβαστε επισης εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου