Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ;

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι κατά ένα μεγάλο βαθμό τα άτομα που κατέχουν τις θέσεις στην Δικαιοσύνη δρούν κατόπιν πιέσεων και όταν γίνεται σαφές από Πολίτες ότι δεν πρόκειται να αφεθεί στην δική τους ευχέρεια ούτε η ερμηνεία του Νόμου ούτε και το κατά πόσον οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους.
Έχοντας καταθέσει την μήνυση μου επί Εσχάτης Προδοσίας, εάν είχα πραγματική πίστη στην λειτουργία της Δικαιοσύνης μέσω αυτών που την εκπροσωπούν, θα περίμενα απλώς την πορεία που προβλέπει η δικονομία και την σίγουρη παραπομπή των κατηγορουμένων στο ακροατήριο.
Επειδή όμως, λόγω εκτενούς πείρας, έχω διαπιστώσει ότι μόνο όταν το δικαστικό σώμα γνωρίζει ευθαρσώς ότι παρακολουθείται στενά σχετικά με μία συγκεκριμένη υπόθεση και δεν μπορεί να επιδοθεί σε παρατυπίες, καθυστερήσεις και μη τήρηση προθεσμιών ( πόσο μάλλον άρνηση εφαρμογής του Νόμου ) μπορεί να λειτουργήσει όπως προβλέπουν οι διάφοροι Κώδικες, δεν πρόκειται να περιμένω εμπιστευόμενη την ευχέρεια του όποιου εισαγγελέα χρεωθεί την υπόθεση της μήνυσης μου επί Εσχάτης Προδοσίας κατά της κυβέρνησης ΓΑΠ και κατά του ίδιου του ΓΑΠ.


 
Εκτός από την στενή μου παρακολούθηση της λεγόμενης πορείας δικογραφίας ( με ΄κάθε αίτημα που χρειαστεί να κάνω για να προωθείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο Νόμος ) θα συνεχίσω να εμπλουτίζω την δικογραφία ( παρ’ όλο που είναι ήδη ογκώδης ) με στοιχεία, μελέτες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το αξιόποινο των πράξεων της κυβέρνησης αυτής και του ατόμου που ηγείται τον οποίον δεν αναγνωρίζω πλέον ως Πρωθυπουργό της Χώρας αλλά ως σφετεριστή της θέσεως αυτής.
Αυτό γίνεται με την σύνταξη των λεγόμενων ‘συμπληρωματικών υπομνημάτων’ τα οποία καταθέτουμε στην εισαγγελία με αίτημα να συμπεριληφθούν ως αποδεικτικά στην δικογραφία με ΑΒΜ Δ1369/2011.
Πολύ σύντομα και για όποιον ενδιαφέρεται θα έχω ένα δείγμα τέτοιου υπομνήματος για όποιον θελήσει να συνδράμει επωνύμως αυτήν την δικογραφία και υπόθεση.
Σε πρώτη φάση όμως, πολλοί με έχουν παρακαλέσει να εξηγήσω τι είδους υλικό μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο που να «δέσει» νομικά τον εισαγγελέα ώστε να κάνει το καθήκον του ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο ο ίδιος ο εισαγγελέας να κατηγορηθεί για απιστία ή κατάχρηση εξουσίας.
Κάθε ντοκουμέντο, υπόθεση – πράξη που έλαβε χώρα με σαφή τόπο και χρόνο και / ή μαρτυρία διαπίστωσης καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων άμεσα από το Κράτος ή με πράξη διοικητικής ή νομικής φύσεως άμεσα ή έμμεσα με εντολή υπουργική μπορεί να αποτελέσει αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο Εσχάτης Προδοσίας σύμφωνα με τον ορισμό αυτής στον Ποινικό Κώδικα. Το ίδιο και για κάθε τι αντισυνταγματικό ιδιαιτέρως όσον αφορά τα άρθρα του Συντάγματος περί Ατομικών Δικαιωμάτων και Εθνικής Κυριαρχίας.
Δηλαδή, ο τρόπος που σας χρεώνει ένα ασφαλιστικό ταμείο, ο τρόπος που δεν σας καλύπτει ένα ασφαλιστικό ταμείο, ο τρόπος που σας φέρθηκε η αστυνομία, ο τρόπος άνισης επιχειρησιακής μεταχείρισης σας όσον αφορά εισφορές και φόρους σε σύγκριση με ‘υμέτερους’ όπως μεγαλοοφειλέτες και πολυεθνικές, η διαφορά μεταχείρισης και προστατευτισμού εις βάρος σας των παράνομων μεταναστών, η προστασία της τοκογλυφικής δράσης των τραπεζών εις βάρος σας, τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ ( που παραβαίνουν συστηματικά τις διατάξεις της Λευκής Βίβλου της Ευρώπης που δρούν ως εκβιαστικός φοροειπραχτικός μηχανισμός κλπ, η υποχρέωση καταστροφής σοδειών και άλλου είδους πρωτογενούς παραγωγής προς όφελος αλλοδαπών ανταγωνιστών, παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας, ο τρόπος αντιμετώπισης των διαφόρων κινητοποιήσεων από την κυβέρνηση κλπ, πράξεις αντιανθρωπιστικές και αντισυνταγματικές για τις οποίες έχει καταδικαστεί η Ελλάδα στο ΕΔΔΑ και κάθε άλλη πράξη, κατάσταση, κρούσμα διαφθοράς το οποίο γνωρίζετε θα τεκμηριώσουν ακόμα περισσότερο την μήνυση στον τομέα της τέλεσης της πράξης Εσχάτης Προδοσίας διαρκώς.
Καθ’ ότι έχουμε ήδη δείξει δόλο στην μήνυση αυτήν αλλά και εγκληματική αμέλεια που πάλι συνιστά δόλο έχουμε στα χέρια μας ένα ουσιαστικό όπλο που μπορούμε να το γεμίσουμε με όσες ‘σφαίρες’ θέλουμε ώστε να υπάρξει πραγματική τιμωρία και όχι μία απλή πτώση της κυβέρνησης που ούτως ή άλλως έρχεται.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να συνδράμετε επώνυμα στην ίδια την δικογραφία, προωθείστε μου τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει και θα συντάξω εγώ συμπληρωματικό υπόμνημα για να τα συμπεριλάβω στην δικογραφία.
Η πράξη αυτή είναι ανέξοδη και θα δείξει το εύρος της ζημίας που αυτή ( και οι πρότερες ) κυβέρνηση έχει επιφέρει στο σύνολο του Ελληνικού Λαού που δεν ανήκει στις τάξεις των υπεράνω του Νόμου διαβιούντων και θα είναι μία επιπλέον πίεση, άκρως νόμιμη και θεμιτή, και ουσιαστικά επιβαλλόμενη κατ’ άρθρον 120Σ από όλους μας. Σε αυτό το σημείο αισθάνομαι ότι πρέπει να πω ότι και εγώ θα πράξω το ίδιο ως Πολίτης για κάθε τέτοια σχετική δικογραφία που έχει κατατεθεί από άλλους συμπολίτες μας, εφ’ όσον το επιθυμούν βεβαίως.
Δείχνοντας ότι η δράση της κυβέρνησης ΓΑΠ με την συνδρομή των προηγουμένων κυβερνήσεων, και κάθε άλλου υποστηρικτικού στην δράση της παράγοντα ( ημεδαπού και αλλοδαπού φέροντος αξίωμα και μη ) μπορεί να στοιχειοθετήσει την πράξη εγκληματική σε επίπεδο του συνόλου ενός ολόκληρου Έθνους ή ακόμα και περισσοτέρων Λαών ( αφού από την κατάσταση της Ελλάδας που αυτοί δημιουργούν και καλλιεργούν ισχυρίζονται ότι ζημιώνονται και άλλοι Λαοί ) , δηλαδή εγκλήματα πλέον κατά της Ανθρωπότητας που μπορούν να δικαστούν ακόμα και στην Χάγη.
Για κάθε διευκρίνιση θα χαρώ να απαντήσω σε μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (olgayeri[at]gmail.com ). Εάν θέλετε μία πιο οργανωμένη κατηγοριοποίηση του είδους του υλικού που χρειαζόμαστε σε συγκεκριμένα ντοκουμέντα και υποθέσει είτε προσωπικής είτε γενικότερης φύσεως μπορείτε να διαβάσετε την διακήρυξη την οποία είχα συντάξει το 2008 (http://www.humansupport.gr/gr_diakiriksi.php ) και που περιγράφει ακριβώς την φύση αυτών των καταπατήσεων.
Εάν έχετε ήδη υλικό ή όταν το συγκεντρώσετε επικοινωνήστε μαζί μου( olgayeri[at]gmail.com ) για το θέμα της παρουσίασης του υλικού αυτού με τον τρόπο που απαιτεί ο εισαγγελέας για να το λάβει υπ’ όψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου