Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μυστηριώδες ειδικό αεροπλάνο ψάχνει για πετρέλαιο στο Αιγαίο!


Το «αεροπλάνο μυστήριο» σε ελληνικά αεροδρόμια, για το οποίο έγινε λόγος τις τελευταίες δύο βδομάδες, είναι τύπου De Havilland Canada DHC-6-200 Twin Otter. Το αφος (c/n181), όπως φαίνεται στη φωτογραφία, φέρει πάνω στο ρύγχος του ειδικό εξοπλισμό για γεωφυσικές έρευνες, δηλαδή για έρευνες πετρέλαιο, φυσικό αέριο και για άλλο ορυκτό πλούτο προς εξόρυξη.
Το αεροπλάνο βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της βρετανικής εταιρίας ARKeX, και αποθανατίστηκε στο αεροδόμιο του Ηρακλείου και της Θεσσαλονίκης, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Η βρετανική εταιρία, αναφέρει η ίδια, ανέπτυξε πρωτοποριακές μεθόδους στην αναζήτηση ορυκτού πλούτου, αξιοποιώντας τεχνολογία διαστήματος.
Αυτή την είδηση ευελπιστούμε να μην την μάθει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, γιατί νιώθουμε πως θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και θα αναγκαστεί να προβεί σε δηλώσεις με τις οποίες θα αχρηστεύει την... διαστημική τεχνολογία!!! Βρε κακό που τον βρήκε τον άνθρωπο! Από τη μία η σύζυγός του δεν θέλει να την αποκαλούν κυρία Πάγκαλου, από την άλλη έρχεται και η τεχνολογία να τον βγάλει ψεύτη, ψάχνοντας για πετρέλαιο στο Αιγαίο!!!

Καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Θα γλίτωναν από τεράστια έξοδα αν ρωτούσαν τον παντογνώστη, τον τιτανοτεράστιο, τον ένα και μοναδικό, τον αναντικατάστατο άνθρωπο εγκυκλοπαίδεια... τον Θόδωρο Πάγκαλο. Θα τους συμβούλευε, απλά, πως η αναζήτηση πετρελαίου στο Αιγαίο είναι... ανέκδοτο, αφού δεν υπάρχει τίποτε για να βρεθεί!!!

Καλά δεν τα λέω Θόδωρα; Θα πω περισσότερα όταν αρχίσουν να έρχονται τα πλωτά γεωτρύπανα και ακόμη περισσότερα (στο ορκίζομαι στο νερό που πίνω, αφού δεν μπορώ να πιω τίποτε άλλο...) θα γράψω όταν θα αρχίσουν να βρίσκουν πετρέλαιο. Και, σου ορκίζομαι και στον Θεό που πιστεύω, πως θα τα πω όλα όταν θα αρχίσουν να μεταφέρουν και να κονομάνε από το πετρέλαιο οι "δάνειες δυνάμεις"...

Πηγή : http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου