Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ..

Φίλε και φίλη πατριώτη/ισα ,
Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα. Με καλή οργάνωση μπορούμε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημά μας και να δώσουμε επιτέλους μια ελπίδα σε όλους. Να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες με ψυχή.Μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου