Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μια ιδέα και πολύ τρέλα ....

Χθές μας ήρθε μια ιδέα ωστε να κινητοποιήσουμε και άλλες χώρες δημιουργόντας ενα "πικάρισμα" επικοινωνίας των λαών,  χωρίς πολύ σκέψη δυο Ελληνες οικογενειάρχες και μια Ελληνίδα φοιτήτρια στην Ιταλια, βρεθήκαμε να την σκεφτόμαστε σοβαρά ...




και μέσα σε λιγες ώρες φτασαμε εδώ.... 

Το βράδυ διαβάσαμε ....  στο in.gr...
¨"Με επιφωνήματα θαυμασμού παρατηρούν οι διαδηλωτές μία άλλη σημαία, αυτή της Ιταλίας, που φέρει επάνω στα ιταλικά το σύνθημα «σιωπή, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς".

στο capital.gr .... Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκε το πλήθος κάποιους, που εμφανίστηκαν με σημαία του ΚΚΕ. Αντίθετα, με επιφωνήματα θαυμασμού παρατηρούν οι διαδηλωτές μία άλλη σημαία, αυτή της Ιταλίας, που φέρει επάνω στα ιταλικά το σύνθημα «σιωπή, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς».

στο newsbeast.gr ....ενώ το δεύτερο με φόντο την ιταλική σημαία έχει ως κεντρικό σύνθημα –εμπνευσμένο από την Ισπανία- το εξής: «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί».

Στο www.opinionpost.gr.....Μάλιστα, έχοντας πλέον πάρει την… πάσα από τους Ισπανούς, οι Έλληνες Αγανακτισμένοι πέταξαν το «μπαλάκι» στους γείτονες Ιταλούς, με πανό που έγραφε: «Κάντε ησυχία, θα ξυπνήσουμε τους Ιταλούς».

Και είδαμε πλανα σε διάφορα κανάλια... και σχολιασμό για την νέα αφιξη στις εκδηλώσεις των Αγανακτισμένων.



ΣΚΑΙ

Τελικά μια ιδέα και πολύ τρελά μπορούν να έχουν αποτελέσματα... βάλτε την μούρλια σας να λειτουργήσει πολιτισμένα, πονηρά, έξυπνα, και θα τους κάνουμε να ακούσουν ..... και θα βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι !!!

Τώρα μένει μόνο να δούμε και αποτελέσματα στους Ιταλούς... η φωτογραφία πάντως ήδη περασε τα σύνορα ....

Update : 

οι «Αγανακτισμένοι» Ιταλοί βγαίνουν και αυτοί στις πλατείες από σήμερα.Υπάρχει και η ανάλογη σελίδα στο facebook που προτρέπει σε «αγανάκτηση», «πραγματική δημοκρατία» και Ιταλική επανάσταση:...
.... facebook που δίνει ραντεβού για σήμερα στις 3.30 ώρα Ελλάδας στο πανεπιστήμιο της Ρώμης στο τμήμα φιλολογίας.


Έτοιμοι για την επόμενη ιδέα ???

θέλω να παραθέσω μία ... τι θα λέγατε αύριο να συγκεντρωσουμε υπογραφές απο το πλήθος εξω απο την βουλή για την κατάργηση του νομου περι βουλευτικής ασυλίας? αν το κάνουμε ταυτοχρονα και σε άλλες πολεις θα έχουμε εξαψήφιο αριθμό υπογραφων μέχρι το βράδυ! 

 Πρέπει να αναδειχτούν νέες ιδέες και να τολμήσουμε όλοι  να τις υλοποιήσουμε...

Περιμένουμε τις ιδέες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου