Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αν θέλουμε να κρατήσουμε τη Πατρίδα σε δικά μας χέρια, αυτός είναι ο μόνος δρόμος.

Κι ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Αγίου Πέτρου, αφήνουμε τα λεπτά να κυλούν ως την ώρα που το δηλητήριο που βρίσκεται ήδη στις φλέβες μας επιφέρει το θάνατο.
Μια τέτοια ομαδική αδιαφορία μόνο ένας συνδυασμός κορυφαίων ιστορικών αναλυτών και ψυχολόγων μπορεί να διαλευκάνει.
Τι περιμένουν οι επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας; Τι περιμένουν οι πνευματικοί ταγοί της; Τι περιμένουν τέλος πάντων οι ισχυροί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ;

Μήπως περιμένουν από τους 300 καλοαναθρεμμένους προνομιούχους προύχοντες της Βουλής να εγκαταλείψουν... τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμιά τους-εν μέσω εξαθλιωμένων ζητιάνων πολιτών- και να προσφύγουν σε εκλογές;

Τι περιμένουμε ΟΛΟΙ μας και δεν απαιτούμε εδώ και τώρα εκλογές, τη μόνη δημοκρατική διέξοδο, στο κολασμένο αδιέξοδο που μας οδηγεί μια τόσο επικίνδυνη κυβέρνηση;

Κι αν οι 300 χλιδάτοι της Βουλής, που έχουν βολέψει τα σόγια τους υπερασπίζονται το σάπιο Βυζάντιό τους, όλοι εμείς γιατί τους ανεχόμαστε;

Δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά να δολοφονούμε το μέλλον μας κάθε μέρα που περνάει μ αυτό το πολιτικό προσωπικό.

Είναι εντυπωσιακή η παθητική στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» λαμβάνει ως αποζημίωση 360.000 ευρώ το χρόνο-1000 ευρώ τη μέρα-και εξαντλείται σε αναποτελεσματικές πατρικές συμβουλές.

Όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προκαλέσει εκλογές παραιτούμενος ΣΗΜΕΡΑ από τα καθήκοντά του, επικαλούμενος λόγους εθνικής επιβίωσης η νομιμοποίησης μιας κυβέρνησης που συνταγογραφεί ένα μετά το άλλο τα Μνημόνια στον κλινικά νεκρό ασθενή.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο προσπαθώ να σας μεταδώσω, όχι μόνο σε σάς, αλλά σε όλους τους Ελληνες που με διαβάζουν, οτι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ!

Η πολιτική ζωή του τόπου μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΡΙΖΙΚΑ! Να σβηστεί απο τον ελληνικό πολιτικό χάρτη, ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ!

Εμείς πλέον είμαστε υπεύθυνοι γι αυτή την αλλαγή. Δεν μας παίρνει πλέον να ψηφίζουμε τον...λιγότερο χειρότερο. Είναι πια Εθνική Ανάγκη να ψηφίσουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Και ευλόγως θα με ρωτήσετε, πώς και απο πού θα αναδυθεί άραγε αυτός ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, Πώς και με ποιές διαδικασίες θα ξεχωρίσει και θα μας δείξει το δρόμο.

Απλό!

Μέσα απο τις διαδικασίες που ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝΤΑΣ!

Μεσα απο το νέο ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα βγεί ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. Αρκεί να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να διαδηλώσουμε ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ. Απο κεί και πέρα, θα δημιουργηθούν συντονιστικές ομάδες, οι οποίες θα εκλέξουν μια προσωρινή και μεταβατική ηγεσία, η οποία και θα θέσει στο Λαό το δημοψήφισμα για:

1) Αλλαγή του Συντάγματος.

2) Αλλαγή Πολιτεύματος, απο Προεδρευομένη Δημοκρατία σε Προεδρική.

3) Κατάργηση του νόμου περι ευθύνης Υπουργών και δημιουργία ενός νέου Νόμου, που θα ορίζεται απο το Σύνταγμα, για τον πλήρη έλεγχο των δημοσίων λειτουργών και οργάνων της εξουσίας, υπεύθυνος για την τήρησή του ο ίδιος ο Λαός δια των εκπροσώπων του.

4) Κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ,

5) Δημιουργία Επιτροπής λογιστικού ελέγχου

6) Απέλαση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

7) Εξοδο απο το Μνημόνιο και επαναδιαπραγμάτευση του Χρέους, μετα απο εξονυχιστικό έλεγχο και τιμωρία των ενόχων

Αυτά ως πρώτη προτεραιότητα, μετά θα ακολουθήσουν νέες εκλογές και ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε τη Πατρίδα σε δικά μας χέρια, αυτός είναι ο μόνος δρόμος.

Ως τότε, καμμιά ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΞΙΟ!

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. Να είστε πάντα καλά και καλη Λευτεριά.


Πηγή : http://logioshermes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου