Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ… χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας


Με ένα πανό που γράφει το σύνθημα στα ισπανικά  «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!» πάνω από 55.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα (μέσω facebook) για κινητοποιήσεις τύπου Ισπανίας και στην Ελλάδα.

Απλοί άνθρωποι, όλων των ηλικιών, με τα παιδιά τους, με τα ποδήλατα εκαναν την ατμόσφαιρα μοναδική ...όλοι κάθονται στο δρόμο, συζητούν και πίνουν μπύρες.. Κυρίαρχο σύνθημα το «Κλέφτες,Κλέφτες». Το ασύρματο internet στην πλατεία είναι ακόμα κομμένο…

Λίγο πριν τις 21:00, ομάδα αναρχικών προσπάθησε να ενσωματωθεί στο πλήθος , ωστόσο οι «αγανακτισμένοι» κατάφεραν να τους κρατήσουν σε απόσταση από τη Βουλή. Οι διαδηλωτές δημιούργησαν ένα ανθρώπινο τείχος και κράτησαν τους αναρχικούς μακριά από τα ΜΑΤ, χωρίς, ωστόσο, να τους διώξουν.

Η συγκέντρωση πέτυχε τόσο πολύ που έχει πανικοβάλλει τα πολιτικά κόμματα για τους κοιμισμένους Έλληνες που σηκωθήκανε απο τους καναπέδες τους.

Σήμερα 25/5 έγινε η αρχή....ο αγώνας μόλις ξεκίνησε... διαδοστε το, παρακινήστε φίλους και γνωστούς , αγωνιστείτε... να κάνουμε αύριο 26/5 τις 55.000  ....2 εκατομμύρια .... VIVA LA REVOLUTION....



Μην κάθεστε στ' αυγά σας βλέποντας από το μόνιτορ τι γίνεται στις πλατείες όλης της Ευρώπης. Αν θες να αλλάξει κάτι, κατέβα κι εσύ στην ειρηνική διαμαρτυρία. Αν κάποιοι θέλουν να χάσεις τα όνειρά σου, κάντους να χάσουν τον ύπνο τους. Αντίδραση, συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου