Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Εκτεταμένα επεισόδια, και «μπουρδέλο» Κύπελο

Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Κωμικοτραγικές σκηνές στον τελικό του κυπέλλου, που ρεζίλεψαν για ακόμα μία φορά την Ελλάδα σε όλο το κόσμο και απέδειξαν πως δεν είμαστε ικανοί ούτε για ένα τελικό χωρίς επεισόδια. Η ΑΕΚ πήρε την κούπα με 3-0, αλλά όσα έγιναν στο  ΟΑΚΑ ήταν απερίγραπτα. Ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθούν οι καθυστερήσεις, καθώς στον στίβο του γηπέδου υπήρχε πολύς κόσμος που ήταν έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Οπαδοί του δικέφαλου τελικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν καν τελειώσει ο αγώνας, επιτέθηκαν βίαια σε παίκτες του Ατρόμητου και έπεσε πάρα πολύ ξύλο που μεταφέρθηκε και στις εξέδρες!
Για την Ιστορία η Ένωση επικράτησε με γκολ του Λυμπερόπουλου στο 28’, ο οποίος όμως βρισκόταν σε προφανή θέση οφσάιντ, του Μπαχά στο 77' και του Καφέ στο 84'.


EPEISODIA ME THN LHKSH TOY AGONA ATROMHTOS - AEK

Θέση μας είναι ότι θα νιώσουμε όλοι μας ανακούφιση, οταν βρεθεί μια Ελληνικη ΘΑΤΣΕΡ, και αποβάλει απο τα Ευρωπαικά κύπελλα τις ομάδες για 5 χρόνια, και τότε θα δείτε ποσο Παναγίες θα ναι όλοι αυτοί που τώρα τα προκαλούν και τα υποστηρίζουν, τοτε θα δείτε ποσο μικρή διαφορά θα έχει στην βαθμολογία ο πρώτος με τον 10ο ή τον τελευταίο.

Αλλά θα δείτε όμως και πόσες φυλλάδες θα κλείσουν που ζούν απο αυτόν τον τζερτζελέ, και πουλάνε σήμερα, γιατί μετά ποιος θα ασχολείται με το δικό μας πρωτάθλημα.
Αλλά που να βρεθεί αυτή η Ελληνική Θατσερ, εδω τον Ελληνα σύζυγό της δεν μπορούμε να της βρούμε μπας και διορθώσει το σύστημα γενικά.....

Αντε καληνύχτα και ο τελυταίος να κλείσει την πόρτα, σας παρακαλώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου